Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
düdüklüde, haşlama, incik, tarifi

Düdüklüde İncik Haşlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Düdüklüde İncik Haşlama Tarifi



Düdüklüde İncik Haşlama Tarifi

1 kg kuzu incik
3 adet patates
6 adet sivri biber
1 tatlı kaşığı tuz
2 su bardağı su

İncikler düdüklüye konur Patatesler soyulur, ortadan ikiye kesilirİnciklerin üzerine konur Biberler de konduktan sonra tuz serpilir ve soğuk su konur Düdüklünün kapağı kapatılır Hızlı ateşte pimi çıktıktan sonra ateş kısılır 11 dakika daha pişirilir Sıcak olarak servise sunulur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.