ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Düdüklüde İncik Haşlama Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1003253)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 03:26 AM

Düdüklüde İncik Haşlama Tarifi
 
Düdüklüde İncik Haşlama Tarifi

1 kg kuzu incik
3 adet patates
6 adet sivri biber
1 tatlı kaşığı tuz
2 su bardağı su

İncikler düdüklüye konur. Patatesler soyulur, ortadan ikiye kesilir.İnciklerin üzerine konur. Biberler de konduktan sonra tuz serpilir ve soğuk su konur. Düdüklünün kapağı kapatılır. Hızlı ateşte pimi çıktıktan sonra ateş kısılır. 11 dakika daha pişirilir. Sıcak olarak servise sunulur.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.