![]() |
Tandır Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tandır Kebabı TarifiTandır Kebabı tarifi MALZEMELER 650 gr Kuzu Kol 1 Adet Limon 1 Adet Sogan 4 Adet Domates 4 Adet Sivribiber 4 Adet Patates Karabiber Tuz YAPILIŞ TARİFİ Kuzu kolu yikayip firin tepsisine yerlestirin ![]() ve karabiber serpin ![]() Domates, sogan ve sivri biberleri küçük küçük dograyip kuzu kolun yanina yerlestirin ![]() ![]() Patatesleri yagda kizartip etin yaninda servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tandır Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tandır Kebabı TarifiTandır Kebabı Tarifi ( Burdur ) Malzemeler: Kuzu veya oğlak tuz pişirmek için kuyu veya fırın ![]() Hazırlanışı: Burada dikkat edilecek husus, kebap edilecek etin bir yaşını geçmemiş ve iyi beslenmiş kuzu veya oğlaktan seçilmesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Bu yemek daha çok ticari olmak üzere özel günlerde yapılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|