Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, fransa, mantar, soslu, tarifi

Mantar Soslu Biftek Tarifi ( Fransa )

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantar Soslu Biftek Tarifi ( Fransa )



Mantar Soslu Biftek Tarifi ( Fransa )

4 kişilik Gerekli malzeme:

4 kestane mantarı
50 gr tereyağı
4 parça biftek
200 gr kültür mantarı
4 dilim kaz ciğeri (veya tavuk ciğeri)
Taze çekilmiş karabiber
Taze adaçayı

1 Tereyağını tavada eritin Biftekleri ekleyip iki taraflı kızartın, pişerken bir tutam tuz serpin Sıcak olarak muhafaza edin
2 Kültür ve kestane mantarlarını temizleyip dilimleyin Kalan tereyağını tavada eritip mantarları soteleyin ve tavadan alın
3 Kaz ciğeri dilimlerini tavada çevirerek pişirin Üzerine taze çekilmiş karabiber serpin Biftekleri servis tabaklarına alıp üzerine kaz ciğeri dilimlerini yerleştirin Yanına 1-2 kaşık mantar ilave edip taze adaçayı yapraklarıyla süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.