![]() |
Hürrem Beğendi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hürrem Beğendi TarifiHürrem Beğendi Tarifi 1 kg kuşbaşı et 1 kg patlıcan 2 soğan 1 domates 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 2 kutu pınar labne Kırmızıbiber, karabiber , nane, tuz Etleri, ince kıyılmış soğan ve karabiberle karıştırarak kısık ateşte pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Közlenmiş patlıcanlara labneyi ekleyin kısa bir süre daha kısık ateşte pişirin ![]() Tabağa patlıcanlı karışımı koyup üzerine, ortaya eti koyun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hürrem Beğendi Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hürrem Beğendi TarifiOsmanlı mutfağına ait güzel bir yemek hürreme aşık olanlar rahat yapar konu kimin olursa olsun :) |
![]() |
![]() |
|