Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
jöleli, naneli, pirzola, tarifi

Naneli Jöleli Pirzola Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Naneli Jöleli Pirzola Tarifi



8 adet fileto kuzu pirzolası (kemikli ve yuvarlanmış)

1 adet soğan

1 kaç nane yaprağı

Tuz

Karabiber

1 su bardağı et suyu

Jöle için:

1 su bardağı pirzoladan çıkan et suyu

1 demet taze nane

5 çorba kaşığı sirke

5 çorba kaşığı jelatin

4 çorba kaşığı sıcak su

Süslemek için:

Nane yaprağı

Pirzolaları güveçte kızartın Soğan nane yaprağı, bahar ve et suyunu katın Kaynamaya getirin ve kapağını kapatıp fırında 40 dakika pişirin Pirzolaları ayrı bir yere koyup dolapta soğumaya bırakın Ya ğını alın Nane ve sirke ilave edin Jelatini sıcak suda eritin Nane sıvısına katıp yuvarlanmış pirzolanın üstüne dökün Nane yaprakları ile süsleyerek servise hazırlayın Salata ile veya taze patatesle servis edilebilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.