Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
niğde, söğürme, tarifi

Söğürme (Niğde) Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Söğürme (Niğde) Tarifi



Söğürme (Niğde)

Niğde Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Eti ince biftek haline getir Pirzola eti gibi döv Yağın içinde pembeleşinceye kadar kızart Eğer bu eti una bulayıp kızartırsan unku söğürme olur Bu daha lezzetli Bunun yağına da ekmek batırılıp Yenmesi iyi olur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.