ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Söğürme (Niğde) Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1002964)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 04:15 AM

Söğürme (Niğde) Tarifi
 
Söğürme (Niğde)

Niğde Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Eti ince biftek haline getir. Pirzola eti gibi döv. Yağın içinde pembeleşinceye kadar kızart. Eğer bu eti una bulayıp kızartırsan unku söğürme olur. Bu daha lezzetli. Bunun yağına da ekmek batırılıp Yenmesi iyi olur.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.