Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
papaz, tarifi, tavuk, yahnisi

Tavuk Papaz Yahnisi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Papaz Yahnisi Tarifi



1 kg tavuk kuşbaşı

25 adet arpacık soğan

1 dolu çorba kaşığı salça

2 adet patates

1 çorba kaşığı sirke

1 çay bardağı sıvıyağ

1 tatlı kaşığı tuz

Kızartma yağı

Tencereye yağ konur, ısınmaya başlayınca arpacık soğanlar ve salça katılır, biraz çevrilir Tavuk eti atılır, kavrulur Bu arada patatesler soyulur ve iri küp şeklinde doğranır ve kızgın yağda kızartılır Kavrulan tavuklu karışıma patates, sirke, tuz ve 1 su bardağı su eklenir Kapak kapatılır yarım saat kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.