Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kavurma, mantarlı, tarifi

Mantarlı Et Kavurma Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Et Kavurma Tarifi



Mantarlı Et Kavurma Tarifi

Malzemeler:

300 gram dana kuş başı et
300 gram mantar
1 adet soğan
2 adet çarliston biber
2 adet domates
2 yemek kaşığı tereyağı
Yeteri kadar tuz karabiber

Hazırlanışı:

Etleri bir tencereye alıp suyunu salıp çekinceye kadar kavurun Tereyağı ve piyazlık doğranmış soğanı ekleyip kavurmaya devam edin Mantarları yıkayıp doğrayın Yeşil biberi ince kıyın Mantar ve biberleri katıp mantarlar suyunu salıp çekinceye kadar pişirin Doğranmış domates, tuz, karabiber ekleyip az su ilavesiyle etler ve mantarlar yumuşayıncaya kadar pişirin Sıcak olarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.