![]() |
Mantarlı Et Kavurma Tarifi
Mantarlı Et Kavurma Tarifi
Malzemeler: 300 gram dana kuş başı et 300 gram mantar 1 adet soğan 2 adet çarliston biber 2 adet domates 2 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz karabiber Hazırlanışı: Etleri bir tencereye alıp suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Tereyağı ve piyazlık doğranmış soğanı ekleyip kavurmaya devam edin. Mantarları yıkayıp doğrayın. Yeşil biberi ince kıyın. Mantar ve biberleri katıp mantarlar suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, tuz, karabiber ekleyip az su ilavesiyle etler ve mantarlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servise sunun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.