Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kağıdı, kebabı, malatya, tarifi

Malatya Kağıdı Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Malatya Kağıdı Kebabı Tarifi



Malatya Kağıdı Kebabı Tarifi

Malzemeler:

200 gram kemiksiz kuzu eti
1 adet kuru soğan
1 adet sivri biber
4 adet mantar
Yarım kahve fincanı konserve bezelye
1 adet yağlı kağıt
Yeteri kadar tuz karabiber kekik

Hazırlanışı:

Bir tava içinde kuş başı doğranmış eti kendi yağında soteleyin Daha sonra soğan, mantar ve biber ilave ederek sotelemeye devam edin Tuz, karabiber ve kekik ekleyin Bezelye koyup ateşten alın İyice yağlanmış kağıdı ikiye katlayın Bu malzemeyi içine koyup iki ucunu yukarı doğru yapıştırıp katlayın Yan uçlardan kıvırdıktan sonra önceden ısıtılmış 250 derecedeki fırında 20 dakika pişirip sıcak olarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.