![]() |
Kır Tavuğu Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kır Tavuğu TarifiKır Tavuğu Tarifi MALZEMELER 2 dilim tavuk göğüs eti (biftek şeklinde hazırlanmış) 2 çorba kaşığı sıvıyağ 2 diş sarmısak 2 adet domates 2 adet yeşil biber 1 çorba kaşığı un Tuz karabiberKekik Maydanoz Bir tavaya iki kaşık yağ ile küçük küçük doğradığınız sarımsaklarıkoyup, kavurun ve sarımsakları çıkartın ![]() ![]() ![]() Tavukları kızarttığınız yağa domatesleri,biberleri,sarımsağı, kekiği, karabiberi ve tuzu ekleyip, karıştırın ve 5 dakika daha pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|