Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gaziantep, saçma, tarifi, tava

Saçma Tava Tarifi ( Gaziantep )

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Saçma Tava Tarifi ( Gaziantep )



Saçma Tava Tarifi ( Gaziantep )

1 kilo patlıcan
Yarım kilo orta yağlı satır kıyması
3 adet domates
3 adet sivri biber
1 baş sarımsak
2 çay kaşığı kırmızı pul biber
Yeteri kadar tuz karabiber

Hazırlanışı:

Patlıcan, domates ve yeşil biberleri ufak ufak doğrayın Diş sarımsak, kıyma ve baharatları ekleyerek karıştırın Kenarı yüksekçe bir tepsiye koyun Fırında pişirip sıcak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.