Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
arapsaçı, etli, tarifi

Etli Arapsaçı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Arapsaçı Tarifi



500 gram arapsaçı

400 gram kuzu eti

1 soğan

1 çorba kaşığı salça

1 çay bardağı zeytinyağı

Karabiber

Kuru üzüm

Kuru kayısı

Bir Tencerede rendelenmiş soğanları ve etleri 10 dakika kadar kavurun Salçayı, kuru üzümü ve doğranmış kuru kayısıları da ekleyip kapağı kapalı olarak pişirmeye devam edin

Bu arada arapsaçını suda haşlayıp süzün Etlerin üzerine ekleyip 5 dakika daha pişirip servis tabağına etlerle beraber tabağa sizin Sıcak olarak ikram edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.