Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, sarımsaklı, tarifi

Sarımsaklı Et Buğulama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsaklı Et Buğulama Tarifi



Sarımsaklı Et Buğulama

750 gram kuzu eti (kemiksiz)
2 adet soğan
3 adet domates
2 adet sivri biber
Maydanoz
Tuz
Karabiber
Yarım bardak ayçiçek yağı
10 diş sarmısak

Etleri kuşbaşı doğrayıp tencereye koyun Soğanı, domatesi, biberi, sarımsağı, sıvı yağını hep beraber karıştırın Uzunu da koyun ve altını hafif yakın Ağzını iyice kapatın (Mümkünse tencerenin ağzını alüminyum kâğıtla iyice kapatın) ve 1,5 saat karıştırmadan arada bir tencereyi sallayarak pişirin ve sıcak servis yapın Pilavla ve güzel bir yeşil salatayla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.