![]() |
Fırında Baharatlı Ve Püreli Et Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Baharatlı Ve Püreli Et TarifiFırında Baharatlı ve Püreli Et Tarifi Malzemeler Yarım kg kuşbaşı et 6 çorba kaşığı sıvıyağ 2 su bardağı sıcak su 1 tatlı kaşığı kekik 10 adet renkli tane biber (karabiber, beyazbiber ve kırmızıbiber) 10 adet mantar 5-6 dal kıyılmış maydanoz Tuz Püresi için: l 4-5 adet orta boy patates l 2 çorba kaşığı tereyağı l Yarım su bardağı süt l 1 tatlı kaşığı biberiye l 2 çay kaşığı rendelenmiş muskat l Tuz l 1 adet küçük boy kırmızı biber Yapılışı SIVIYAĞIN yarısını bir tencereye alıp etleri üzerine ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|