![]() |
Etli Topalak Tarifi (Konya Yöresel Yemeği) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Topalak Tarifi (Konya Yöresel Yemeği)Etli Topalak (Konya Yöresel Yemeği) İçin Malzemeler
Etli Topalak (Konya Yöresel Yemeği) Tarifi Geniş bir kabın içine eti, bulguru, yumurtayı ince kıyılmış maydanozu, unu, soğanı, tuzu ve baharatları koyup köfte hazırlar gibi iyice yoğurun ![]() ![]() ![]() Salçasını da ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etli Topalak Tarifi (Konya Yöresel Yemeği) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Topalak Tarifi (Konya Yöresel Yemeği)Etli Topalak Tarifi ( Konya ) MALZEMESİ: 1 kg yağsız dana kıyması 1 su bardağı köftelik bulgur 1 adet yumurta 1 demet maydanoz 2 yemek kaşığı un Tuz Karabiber Kekik 1 adet soğan 1 su bardağı haşlanmış nohut 1 yemek kaşığı salça margarin etsuyu veya sıcak su YAPILIŞI: Geniş bir kabin içine eti, bulguru, yumurtayı ince kıyılmış maydanozu, unu, soğanı, tuzu ve baharatları koyup köfte hazırlar gibi iyice yoğrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|