Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pideli, sote, tarifi

Pideli Et Sote Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pideli Et Sote Tarifi



Pideli Et Sote Tarifi

1 adet pide
Tuz
400 gr kuşbaşı kuzu eti
1 adet soğan
Karabiber
6 adet sivri biber
4 adet domates
3 diş sarmısak
Pul biber
1 su bardağı su

Pideyi iri küpler halinde doğrayın ve fırın tepsisine yayıp 200 derece fırında 15 dakika kızartın Eti kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin İçine piyazlık doğranmış soğan ilave edip 1-2 dakika kavurun Kıyılmış sivri biber, kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates, kıyılmış sarmısak, tuz, karabiber ve pul biberi katın 2 dakika daha kavurup suyu ekleyin ve 30 dakika pişirin Pideyi servis tabağına alın Üzerine eti boşaltın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.