![]() |
Pideli Et Sote Tarifi
Pideli Et Sote Tarifi
1 adet pide Tuz 400 gr. kuşbaşı kuzu eti 1 adet soğan Karabiber 6 adet sivri biber 4 adet domates 3 diş sarmısak Pul biber 1 su bardağı su Pideyi iri küpler halinde doğrayın ve fırın tepsisine yayıp 200 derece fırında 15 dakika kızartın. Eti kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin. İçine piyazlık doğranmış soğan ilave edip 1-2 dakika kavurun. Kıyılmış sivri biber, kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates, kıyılmış sarmısak, tuz, karabiber ve pul biberi katın. 2 dakika daha kavurup suyu ekleyin ve 30 dakika pişirin. Pideyi servis tabağına alın. Üzerine eti boşaltın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.