Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, patates, tarifi, yahnisi

Etli Patates Yahnisi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Patates Yahnisi Tarifi



Etli Patates Yahnisi Tarifi

1,5 kilo patates

750 gram kuşbaşı et (kuzu veya koyun but kısmından)

3 adet soğan

2 kaşık yağ

2 domates (veya bir kaşık salça)

tuz

karabiber

Bir tencere içerisinde kuşbaşı doğranmış et, ince çentilmiş soğan ve yağı kavurunuz Kabukları çıkarılmış domates veya sulandırılmış salça ilâvesiyle, biraz daha kavurup, üzerine çıkacak kadar su koyup, kapağını kapatınız Etler yumuşayıp pişince, soyulup, kuşbaşı doğranmış patatesleri ilâve edip, tuz atarak, patatesler yumuşayıncaya kadar pişirip ateşten indiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.