![]() |
Mantarlı Çoban Kavurma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Çoban Kavurma TarifiMantarlı Çoban Kavurma Tarifi MALZEMELER 1 kg ![]() 200 gr ![]() 300 kuru soğan 200 gr ![]() 2 adet domates 1 çay kaşığı kekik, tuz 200 gr ![]() Yapılışı Eti tereyağı ile kavurun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mantarlı Çoban Kavurma Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Çoban Kavurma TarifiMantarlı Çoban Kavurma Tarifi 2 Malzemeler 600 gr kuzu kuşbaşı 1 kahve fincanı ayçiçek yağı 250 gr mantar 2 adet yeşil sivri biber 1 adet orta boy kuru soğan 1 adet orta boy domates 1/2 adet limon 1,5 su bardağı su Tuz, Karabiber, Kekik Hazırlanışı Öncelikle temizlenmiş mantarlar derince bir tencerede 1 su bardağı su ve limon suyu ile haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mantarlı Çoban Kavurma Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Çoban Kavurma TarifiMantarlı Çoban Kavurma Tarifi 3 Malzemeler 1 kg ![]() ![]() 5-6 adet çarliston biber 2 orta boy domates 3 orta boy soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ Kekik, tuz, karabiber Hazırlanışı Öncelikle kuzu etini kuşbaşı şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|