![]() |
Levrek Buğlama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Levrek Buğlama TarifiLevrek Buğlama Tarifi MALZEMELER: Levrek Tereyağı 16 adet orta boy mantar 1 adet sivribiber 4 orta boy domates 1 tatlı kaşığı tuz 2 çorba kaşığı krema Defne yaprağı Orta boy bir limonun yarısı HAZIRLANIŞI: Önce fırınınızı orta hararette ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Levrek Buğlama Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Levrek Buğlama TarifiLevrek Buğlama Tarifi 750-800gr ![]() 2 tatlı kaşığı kristal tuz 1 limon kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı zeytinyağı 3 adet taze soğan 8-9 Adet minik domates 1 çarliston biber Fırına önceden yağlamış olduğunuz levreği fırın kabına yerleştirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|