![]() |
Kapari Soslu Soğuk Et Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapari Soslu Soğuk Et TarifiKapari Soslu Soğuk Et Tarifi 750 gr pişmiş sığır rostosu ya da haşlanmış sığır eti (oda sıcaklığında) 45 gr (3 çorba kaşığı) tereyağı 6 çorba kaşığı un 2+1/2 su bardağı süt 1 çorba kaşığı sirke 2 çorba kaşığı kapari (süzülmüş) 1 soğan (ince doğranmış) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Sığır etini ince ince dilimleyip, ısıtılmış bir servis tabağına yerleştiriniz ![]() Orta boy bir tencerede tereyağı orta ateşte eritiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Sirke, kapari, soğan, şeker, tuz ve biberi ekleyip, karıştırınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|