![]() |
Endonezya Usulü Satay Piliç Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Endonezya Usulü Satay Piliç TarifiEndonezya Usulü Satay Piliç Tarifi 50 gr ![]() 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 1 diş sarımsak 250 gr ![]() 1,5 yemek kaşığı hindistancevizi 1/2 su bardağı süt 1/2 adet limon suyu Esmer şeker Taze zencefil Tabasco sos Yer fıstıklarının kabuklarını ayıklayın ve yağsız tavada kızartıp renkleri dönene kadar çevirin ![]() Soğanı küp kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Barbekünüzü yakın ![]() ![]() ![]() Tavaya hindistancevizi, süt, esmer şeker, limon suyu ve tabasco sos ekleyip orta ateşte pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|