![]() |
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç TarifiYeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Yeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Tarifi Malzemeler 4 Adet piliç kalça 2 Çorba kaşığı sıvıyağ 4 Çorba kaşığı tereyağı 6 Adet ince doğranmış taze soğan 1 Çorba kaşığı un 2 Çorba kaşığı hardal Yarım su bardağı tavuk suyu 1 Çorba kaşığı taze kekik Yarım çay kaşığı karabiber Tuz Hazırlanışı Kemiksiz piliç kalçalarını tuzlayarak, sıvı yağda altın sarısı renk alıncaya kadar alt üst edin ![]() Taze soğanları ince ince doğrayın ![]() Tereyağını eriterek taze soğanları birkaç kez çevirin ![]() Unu ilave ederek 1 dakika kavurun ![]() Hardal ve tavuk suyunu ekleyerek bir taşım kaynatın ![]() Piliçleri bu sosa ilave ederek 10 dakika ağır ateşte pişirin ![]() Üzerine doğranmış taze kekik serperek sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç TarifiYeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Tarifi 4 Adet piliç kalça 2 Çorba kaşığı sıvıyağ 4 Çorba kaşığı tereyağı 6 Adet ince doğranmış taze soğan 1 Çorba kaşığı un 2 Çorba kaşığı hardal Yarım su bardağı tavuk suyu 1 Çorba kaşığı taze kekik Yarım çay kaşığı karabiber Tuz ı Hazırlanışı
|
![]() |
![]() |
![]() |
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç TarifiYeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi MALZEMELER 4 adet piliç kalça 2 çorba kaşığı sıvı yağ 4 çorba kaşığı tereyağı 6 adet ince doğranmış taze soğan 1 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı hardal Yarım su bardağı tavuk suyu 1 çorba kaşığı taze kekik Yarım çay kaşığı karabiber Tuz Kemiksiz piliç kalçalarını tuzlayarak, sıvı yağda altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin ![]() Taze soğanları ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Piliçleri bu sosa ilave ederek 10 dakika ağır ateşte pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|