![]() |
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi
Yeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç
Yeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Tarifi Malzemeler 4 Adet piliç kalça 2 Çorba kaşığı sıvıyağ 4 Çorba kaşığı tereyağı 6 Adet ince doğranmış taze soğan 1 Çorba kaşığı un 2 Çorba kaşığı hardal Yarım su bardağı tavuk suyu 1 Çorba kaşığı taze kekik Yarım çay kaşığı karabiber Tuz Hazırlanışı Kemiksiz piliç kalçalarını tuzlayarak, sıvı yağda altın sarısı renk alıncaya kadar alt üst edin. Taze soğanları ince ince doğrayın. Tereyağını eriterek taze soğanları birkaç kez çevirin. Unu ilave ederek 1 dakika kavurun. Hardal ve tavuk suyunu ekleyerek bir taşım kaynatın. Piliçleri bu sosa ilave ederek 10 dakika ağır ateşte pişirin. Üzerine doğranmış taze kekik serperek sıcak olarak servis yapın. |
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi
Yeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Tarifi
4 Adet piliç kalça 2 Çorba kaşığı sıvıyağ 4 Çorba kaşığı tereyağı 6 Adet ince doğranmış taze soğan 1 Çorba kaşığı un 2 Çorba kaşığı hardal Yarım su bardağı tavuk suyu 1 Çorba kaşığı taze kekik Yarım çay kaşığı karabiber Tuz ı Hazırlanışı
|
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi
MALZEMELER 4 adet piliç kalça 2 çorba kaşığı sıvı yağ 4 çorba kaşığı tereyağı 6 adet ince doğranmış taze soğan 1 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı hardal Yarım su bardağı tavuk suyu 1 çorba kaşığı taze kekik Yarım çay kaşığı karabiber Tuz Kemiksiz piliç kalçalarını tuzlayarak, sıvı yağda altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin. Taze soğanları ince ince doğrayın. Tereyağını eriterek taze soğanları çevirin. Unu ilave ederek 1 dakika kavurun. Hardal ve tavuk suyunu ekleyerek bir taşım kaynatın. Piliçleri bu sosa ilave ederek 10 dakika ağır ateşte pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.