![]() |
Yörük Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yörük Kebabı TarifiYörük Kebabı Yapılışı Mazemeleri Malzemeler 250 gram kuşbaşı kuzu eti 2 adet domates 1 adet soğan 2 adet biber 15 adet mantar 1 su bardağı bezelye 1 adet kabak, tuz 2 yemek kaşığı ayçiçek yağ 1 buçuk su bardağı erişte 1 buçuk su bardağı rende kasar peyniri Yapılışı: Domates ve soğanı yemeklik doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir tencerenin içine, 2 yemek kaşığı sıvı yağı dökün ![]() ![]() ![]() ![]() Erişteleri fırın tepsisine yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|