Dana Rosto Ve Radicchio |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dana Rosto Ve RadicchioDana rosto ve radicchio 1,6 kg dana rosto 500 gr acısız radicchio 2 adet kuru soğan 1 adet havuç 1 adet kereviz Adaçayı Biberiye Defneyaprağı Sarımsak Tereyağı Sızma zeytinyağı Tuz Karabiber Nasıl yapıyoruz? Rostoyu ısıya dayanıklı bir kabın içine yerleştirin![]() Dana rosto ve radicchio Nelere ihtiyacımız var? 1,6 kg dana rosto500 gr acısız radicchio2 adet kuru soğan 1 adet havuç 1 adet kereviz Adaçayı Biberiye Defneyaprağı Sarımsak Tereyağı Sızma zeytinyağı Tuz Karabiber Nasıl yapıyoruz? Rostoyu ısıya dayanıklı bir kabın içine yerleştirin Küçük küp doğradığınız havucu, 1 adet soğanı ve kerevizi bir tutam tuz, karabiber, zeytinyağı, 1 dal biberiye, 1 yaprak adaçayı, 2 adet defneyaprağı ile tatlandırın Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 70 dk pişirin Rostoyu piştikten sonra fırından çıkartıp harcı ile beraber bekletin Tavada 3 diş sarımsak, zeytinyağı ve yarım çorba kaşığı tereyağını kızdırın Kalan soğanı ve radicchio’yu ayıkladıktan sonra ince doğrayın Piştikten sonra sarımsakları içinden alıp rostonun harcı ile birleştirip ocakta ısıtın Yoğun bir kıvam olmamasına dikkat edin Rostoyu dilimledikten sonra hazırladığınız harç ile servis yapın
|
|
|
|