Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çanağında, milföy, piliç, tarifi

Milföy Çanağında Piliç Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Çanağında Piliç Tarifi



Milföy Çanağında Piliç Tarifi

6 adet milföy hamuru

300 g Bak Piliç kalça şiş

3 adet domates

2şer adet havuç ve soğan

1 su bardağı haşlanmış bezelye

100 gr margarin

Tuz

Karabiber

Havuçları ve domatesleri küp küp, soğanları da yemeklik doğrayın Margarini bir tencerede erittikten sonra tavuk etlerini kızarıncaya kadar kavurun Daha sonra soğanları ve havuçları ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurma işlemine devam edin Domatesleri de ilave edip suyuna çekinceye kadar pişirin Tencereye bezelye, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın ve tencereyi ocaktan alın 6 adet ısıya dayanıklı küçük kaseye, pişirdiğiniz karışımı paylaştırın Kaselerin üzerine milföy hamurlarını kapatın Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hamurların üzeri kızarana kadar pişirin Pişen hamurları servis tabağına ters çevirip sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.