Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, karaciğer, tarifi, tavası

Karaciğer Tavası Tarifi (Haşlama)

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karaciğer Tavası Tarifi (Haşlama)



Karaciğer Tavası Tarifi (Haşlama)

500 gram kara ciğer

1 su bardağı un

3 tane soğan

maydanoz

zeytinyağı

karabiber

Karaciğeri el büyüklüğünde doğrayınız İki saat içinde bir kaç defa soğuk su ile yıkayınız Haşlayınız Ufak ufak doğrayıp bir bez üstünde kurutunuz Tuzlayınız Una bulayıp bol zeytinyağlı tavada kızartınız Servis tabağına alarak üzerine yağ gezdirerek, karabiber ekiniz Soğan veya maydanoz piyazını ayrı koyunuz Servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.