ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Karaciğer Tavası Tarifi (Haşlama) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1001332)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 08:46 AM

Karaciğer Tavası Tarifi (Haşlama)
 
Karaciğer Tavası Tarifi (Haşlama)

500 gram kara ciğer

1 su bardağı un

3 tane soğan

maydanoz

zeytinyağı

karabiber

Karaciğeri el büyüklüğünde doğrayınız. İki saat içinde bir kaç defa soğuk su ile yıkayınız. Haşlayınız. Ufak ufak doğrayıp bir bez üstünde kurutunuz. Tuzlayınız. Una bulayıp bol zeytinyağlı tavada kızartınız. Servis tabağına alarak üzerine yağ gezdirerek, karabiber ekiniz. Soğan veya maydanoz piyazını ayrı koyunuz. Servis yapınız.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.