![]() |
Yakilası Mektuplar |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakilası Mektuplar“ Sen üzülme diye satır aralarına ördüm yokluğunun sancılarını ![]() ![]() Yüreğinde bir bahar göremeden, kanayan yaralarımı iyileştirmeden çekip gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varlığındayken her gece aradığın vakitlerde ben hala sen ararsın diye seni bekledim sen kokan köşelerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlar mısın bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu satırları yazarken annem ile kız kardeşim yan odada ben ise sessizce gözyaşlarımla sana akıyordum senin sırtınmış gibi yokluğunu hatırlatan duvarlara yaslanarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bu satırları okurken ben tek hayalimiz olan kızımıza “ sonbahar mektupları “ yazıyor olacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her kelimem yalnızlığa tutsak ![]() Her gülüşüm sana uzak ![]() Yüreğimle yüreğine dokunsam, Gülüşün düşer haramın avuçlarına ![]() Gözyaşlarımı yüzüne bıraksam, İmkânsızlık düşer hasret paydalarımıza ![]() Güneşler kurutmaz ıslak kirpiklerimizi ![]() Şarkılar avutmaz ikimizi de ![]() Gün gelir, Gözlerimizden akan Yaş olur ayrılığımız ![]() Gün gelir, Yüreğimizi yakan Yangın olur yalnızlığımız ![]() Gün gelir, Yoklukta yüreğimizi dayandığımız sırt, Uçurumlarda tutunduğumuz bir dal olur İmkânsızlığımız ![]() Ve bir gün Cennetin köşelerinde Sarıldığımız gül kokulu bir sevda olur Islak gözyaşlarımız… ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yakilası Mektuplar |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakilası MektuplarSatırlarımı son kez yüreğine eğip sana yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizliğin vurduğu dalgaların arasında ılık nefesini bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bu yazıyı okuyupta çok karamsarsın deme bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç gün sonra doğum günüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerinde ellerini tutmaktan öte ne istedim senden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden hiçbir zaman yollarıma serilecek bir ömür istemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer gelmeyeceksen sevgili ; bırak tövbeleri yarım kalmış günahlarını ser bedenime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Karanlıklarıma yokluğunun hançerinin düşmesine izin verme; gözlerinde saklı bir avuç güneşle gel yalnızlığın gölgelerine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yakilası Mektuplar |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakilası MektuplarYokluğun kanarken ne olur bir avuç güneşinle karanlıklarıma gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yakilası Mektuplar |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakilası MektuplarKeşke sesimi kanatlandırmak ve mırıltılarımı şarkılara döndürmek için burada olsaydın ![]() ![]() "Sana karşı taşmalarım - ne demek bu? Bütün bunlarla ne demek istediğimi gerçekten bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen uzakta olan bir dost, yakında elinizin altında olan bir arkadaştan daha iyidir Her ruhun bir mevsimi vardır ![]() Benliğin tüm özellikleri içinde karamsarlıktan daha kötüsü yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halil Cibran/ Aşk Mektupları Ktabından alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Yakilası Mektuplar |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakilası MektuplarEline yüreğine sağlık Defne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yakilası Mektuplar |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakilası MektuplarVe sen kadınım ![]() ![]() ![]() Biricik gül kokulu yarim ![]() ![]() ![]() Sen hiç çıkmadın aklımdan yine bu hafta ![]() çok güzel düşlerde ağırladım seni ![]() Birlikte harika yolculuklara çıktık gökyüzünde, inan bir an aklımdan çıkmıyorsun ![]() Her kadının gözlerinde senin bakışlarını arıyorum, sıcaklığını yokluyorum anlamsız bakışlarda, seninle görüşmeyeli çok oldu biliyorum, ama üzülmüyorum uzaklığına ![]() Nasılsa her an yanımdasın, nereye baksam orada bir çift bakış beni bekliyor ![]() Yokluğunu çekmiyorum yani, senin de beni böyle düşündüğünü hissediyorum ![]() Güzelim benim, eminim ki, aynı duygularla çarpıyor kalplerimiz ![]() Ah güzelim, doya doya öpüyorum hayalini ![]() Mahmut Kuru (Sevgiliye son mektup) |
![]() |
![]() |
![]() |
Yakilası Mektuplar |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakilası MektuplarBeni dilenci yapma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana herseyimi anlattim,kendimi anlattim;hayallerimi,özlemlerimi,arzularimi ve gelecekle ilgili düslerimi anlattim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne istiyorsun benden?Bir ömür boyu kapinda kapikulu olup beklememi mi? Susuz ve isiksiz kalmis bir gül gibi kendi kösesinde kurutmak mi?Beni nefsimle basbasa birakip imtihan etmek mi? Bana daha fazla aci ve izdirap cektirmek mi? Ben zaten aci ve izdirabi günbegün,anbean cekiyorum ![]() ![]() ![]() Isigimi kaybettim ![]() ![]() ![]() Baslangicta korkardim,cekinirdim karanliktan, ama alistim sonra ![]() ![]() ![]() Isteseydin seninle ask oyunu bile oynardim ama amacim bu degildi biliyorsun ![]() ![]() ![]() Varligimin bilincine erdigim ve kalbime atesin düstügü andan beridir kapinda beklerim bilirsin ![]() ![]() Birde beni suclamissin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana kizmak mi? asla!!! Ben kendime kiziyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne mi yapacagim?Önce eski defterleri kapatacagim ve yine eski ben yani kendim olacagim ![]() ![]() ![]() İsa Avcı |
![]() |
![]() |
![]() |
Yakilası Mektuplar |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakilası MektuplarKendimle savaşım ve duygularımla verdiğim o sayılı mücadele Sanırım bu gece sona erdi ![]() Ve ben ilk defa demir kapıların ardında gizli güneşimin senin yüreğine doğmasına izin verdim ![]() Hiç böyle olmamıştım ben bilmem, belki de olmuştum ![]() ![]() ![]() Gökyüzünü izledim bütün gün ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle huzur dolu ve öyle mutluydum ki, içimde taşıdığım ve ağır diye nitelendirdiğim bu sonsuz sevginin aslında beni yenileyen tek duygu olduğunu farkettim her tebessümde ![]() Çünkü, gözlerimde senin derinliğin, ellerimde senin sıcaklığın ve ruhumdaki varlığınla beni sen, sadece sen yaşatıyordun ![]() ![]() ![]() Ve artık ağır gelmiyordu bu aşk bana ![]() tıpkı senin gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden hafif derdim bu yüce duyguya, sadece hafif ![]() ![]() ![]() Belkide gereksiz bulurdum, bilmiyorum ![]() Kalpte derin, koparması zor ve sürekli içerilere işleyen korkunç bir yara olduğunu düşünürdüm aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama gelişimini izlediğin ve kendi ellerinle iyileştirdiğin bir yaraydı bu ![]() Şimdi, kalbimdeki yaranın acısı, o yürek yanması daha da büyüyor ![]() Bu çektiğim acı, sana olan sevgimi yüceltiyor, sonsuzlaştırıyor adeta ![]() ![]() ![]() Bilmezdim duyguların en yücesini bu derde düşmeden önce ve hissetmezdim hiçbir insanı böyle yüreğimde seni sevmeden önce ![]() ![]() ![]() Bu gece odamın duvarları haykırdı bana, "Aptal! Bunun adı aşk ![]() ![]() Ve susturamadım kalbimin çığlıklarını ![]() ![]() ![]() ve hıçkırıklarım bozdu gecenin bütün o güzelim sessizliğini ve uyandırdı beni tatlı rüyamdan ![]() Sen rüya idin, ben rüya idim ve yaşam koskocaman bir rüya idi yalnızca ![]() ![]() ![]() en büyülü, en şehvetli anıydı sadece ![]() ![]() ![]() Biliyorum, sen beni hiç tanıyamayacaksın ![]() cesaretimi toplayıp konuşamayacağım seninle; Ama senin o büyülü sevginle yaşayacağım ![]() Kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonsuz Sevgiyle Kal ![]() ![]() ![]() Sevgiyi yüreğinden hiç ama hiç eksik etme |
![]() |
![]() |
|