![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamEvet gözden kaçırmışım Banemin dişlerini özellikle gösteriyo tedavi iyi sonuç vermiş |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi frd@y Teşekkürler LaLe abi sen hemen neden üstüne alındın |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev Adamsabah sabah bak yine sööyliim bu işin sonu fena olacak |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamVallahi hepiniz afet-i devransınız ![]() Banemin Al(a)manya'dan geldiğini belli ediyor ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth Fotograftakiler: Real, Yavuzhan, Supermen, Böcü Dayı, frday, abartmatozu, Starlight, Erlik, Lodos, Pharos, Banemin, ümit ve ben Yavuzhan yakandaki kırmızı gül ne allaaasen ![]() ![]() ![]() Ümit de savaştan çıkmış gibi yaka bağır kaymış vaziyette ![]() Ayyy baktıkça gülüyorum yaaa süpersiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev Adamhay sen çok yaşa smach ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamAşk_I Virane sahiden virane olmuşta, Sanaloji için birşey diyemiyorum Hatta diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL En yakışıklısı Frday ile Abartmatozu ![]() ![]() Biliyordum en yakışıklılardan birisi olacağımı |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamSanaloji hayır ne yaptılar sana böyle Klonlayıp üzerinde oynamamı yaptılar yoksa |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth Sanaloji sanal bak sana kaç kere dedim şu sakallara bi fön çektirelim dişleri yeniden yaptıralım die bak deşifre oldun bu halinle buyur bakalım |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamSüpersiniz beyler Forumgerçek beyleride anca bu kadar yakışıklı olmalıydı aksini düşünemiyordum bile hayallerimi yıkmadınız teşekkürler Smash güzeldi sağol |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamHarikasınız beyler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkı Virane,kim yaktı seni ?Eee valla aşk vurur döner döner vurur olmuşun anacım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Okyanusun Kalbi Harikasınız beyler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkı Virane,kim yaktı seni ?Eee valla aşk vurur döner döner vurur olmuşun anacım ![]() ![]() ![]() Ama ama ama hani dış görünüş önemli değildi haniiiii iç güzelliğe önem vermek gerekliydi böhöhöhöö Bende diyorum nerede bu kız ne zamandır haber alamadım Smahs senin için hiç hayırlı şeyler düşünmüyorum artık, akşam dar ve karanlık sokaklara girme pek sen kanımca |
![]() |
![]() |
|