Hazırlanışı [*]Et, baharatlar ve Wochestershire sos ile 20 dakika düdüklüde haşlanır[*]Un yağ ile kavrulur[*]Süt yavaş yavaş karışıma eklenir[*]Kıvam alıncaya kadar karıştırılarak pişirilir[*]İçine rendelenen kaşar peynirin yarısı konulur[*]Borcama boşaltılan etin üzeri beşamel sos ile kapatılır[*]Önceden 175 dereceye ısıtılmış fırında 40 dakika pişirilir[*]Üzerine kaşar peynirler serpilip tekrar fırına verilir[*]Peynirler kızarınca servis yapılabilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.