Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
içi, yaprak, yavan

Yavan Yaprak İçi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yavan Yaprak İçi




Yavan yaprak içi

MALZEMELER
2 su bardağı ince bulgur
3 su bardağı su
2 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı ince doğranmış yeşil soğan
Yarım su bardağı ince doğranmış maydanoz
Tuz
Karabiber

YAPILIŞ TARİFİ
Bir tencerede tereyağı eritilir, su, tuz ve karabiber ilave edilir Su
kaynayınca bulgur katılarak suyunu çekinceye kadar pişirilir Sulu
kıvamdaki bulgur servis tabağına alınır, üzerine ince kıyılmış maydanoz,
ince kıyılmış yeliş soğan ilave edilirTaze haşlanmış asma yaprağıyla yenir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.