![]() |
Ekran Rezaleti |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Ekran Rezaleti![]() İbrahim Tatlıses, okey oynarken bir de "Sabuha" türküsü patlatıyor, araya ![]() ![]() ![]() ![]() Osman Yağmurdereli: Ya, bu okey kaç taşla oynanıyor? Mehmet Ali Erbil: 15 taşla ama bende 16 taş var ![]() Osman Yağmurdereli: Bende de 18 taş var ![]() ![]() ![]() İbrahim Tatlıses: Zaten siz ikiniz benim bir sürü paramı aldınız böyle ![]() Demek ki, daha önce parasına da oynamışlar! Allah'tan ekran başındaki okey'de çay içiliyordu ![]() ![]() Sonra nasihat bölümü başlıyor İbrahim Tatlıses ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özetle bu ekran rezaleti dakikalarca sürdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
virüs
|
![]() hakikaten rezalet hem bilmiyorlar hem oynuyorlar var mısınız şunlara okey oynamayı öğretelim :))) şaka bi yana zaten bu insanlardan da farklı bir şey beklemezdim kendilerini belli ediyorlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
speed
|
![]() arka taraftada ece gürsel ve seren serengilin muhabbetide koyu bir şekilde devam ediyor nasıl bir program ya bu ![]() ![]() eline sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
O_Z_A_N_6_1
|
![]() Artık programlar iyice seviyesizleşti, özellikle bunu Osman Yağmur dereliye yakıştıramadım, her şeyin yeri var ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|