Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ekran, rezaleti

Ekran Rezaleti

Eski 05-08-2007   #1
Ergenekon

Ekran Rezaleti

İbrahim Tatlıses, okey oynarken bir de "Sabuha" türküsü patlatıyor, araya Sonra birdenbire kesip oyunu bitirdiğini belirterek, istekasını açıyor Sonraki konuşmaya dikkat!
Osman Yağmurdereli: Ya, bu okey kaç taşla oynanıyor?
Mehmet Ali Erbil: 15 taşla ama bende 16 taş var
Osman Yağmurdereli: Bende de 18 taş var
İbrahim Tatlıses: Zaten siz ikiniz benim bir sürü paramı aldınız böyle
Demek ki, daha önce parasına da oynamışlar!
Allah'tan ekran başındaki okey'de çay içiliyordu Normalde bu grubun okey masasında, "rakı" içtiğini cümle âlem biliyor
Sonra nasihat bölümü başlıyor İbrahim Tatlıses İşte efendim, erkekler karılarını evde bırakıp okey oynamaya kahvehanelere gitmesinlermiş, evlerinde karılarını, çocuklarını koklasınlarmış
Özetle bu ekran rezaleti dakikalarca sürdü Neler öğrendik neler Kimse de buna bir dur demedi Üstüne üstlük TMSF'nin kanalında!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-08-2007   #2
virüs

hakikaten rezalet hem bilmiyorlar hem oynuyorlar var mısınız şunlara okey oynamayı öğretelim :)))

şaka bi yana zaten bu insanlardan da farklı bir şey beklemezdim kendilerini belli ediyorlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-08-2007   #3
pesimistt

Alıntı:
virüs tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
hakikaten rezalet hem bilmiyorlar hem oynuyorlar var mısınız şunlara okey oynamayı öğretelim :)))

şaka bi yana zaten bu insanlardan da farklı bir şey beklemezdim kendilerini belli ediyorlar
virüs sana katılıyorm çok doğru sölüyosun cidden çok büyük rezalet

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-08-2007   #4
speed

arka taraftada ece gürsel ve seren serengilin muhabbetide koyu bir şekilde devam ediyor nasıl bir program ya bu
eline sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-08-2007   #5
bessraa

TaPaRsAn TePiLiRsİn , TePeRsEn TaPıLıRsIn
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-08-2007   #6
puslu

Alıntı:
bessraa tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

besraya tamamen katılıyorum:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-08-2007   #7
O_Z_A_N_6_1

Artık programlar iyice seviyesizleşti, özellikle bunu Osman Yağmur dereliye yakıştıramadım, her şeyin yeri var
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com