Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulye, mıhlama

Fasulye Mıhlama

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulye Mıhlama



FASULYE MIHLAMA

1/2 kg Taze Fasulye
1 tatlı kaşığı tuz
1 orta boy
1/4 çay kaşığı kara
3 çorba kaşığı sıvı yağ
5

Fasulyeleri yıkayıp kılçıklarını bıçakla kesip çıkartınız Boyuna ve enine ortadan keserek dörde bölünüz Düz ve geniş tabanlı tencereye 1 su bardağı su koyup, tuz atarak kaynatınız İnce kıyılmış, , ve yağı koyup kapağını örtünüz Hafif hararetli ısıda ler yumuşayınca ya ve suyunu çekinceye kadar pişiriniz Yumurtaları üzerine kırınız Tuz ve kara serpip aklar sertleşinceye kadar pişiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.