ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Fasulye Mıhlama (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=710892)

Prof. Dr. Sinsi 09-05-2012 02:15 AM

Fasulye Mıhlama
 
FASULYE MIHLAMA

1/2 kg. Taze Fasulye
1 tatlı kaşığı tuz
1 orta boy
1/4 çay kaşığı kara
3 çorba kaşığı sıvı yağ
5

Fasulyeleri yıkayıp kılçıklarını bıçakla kesip çıkartınız. Boyuna ve enine ortadan keserek dörde bölünüz. Düz ve geniş tabanlı tencereye 1 su bardağı su koyup, tuz atarak kaynatınız. İnce kıyılmış, , ve yağı koyup kapağını örtünüz. Hafif hararetli ısıda ler yumuşayınca ya ve suyunu çekinceye kadar pişiriniz. Yumurtaları üzerine kırınız. Tuz ve kara serpip aklar sertleşinceye kadar pişiriniz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.