![]() |
Fasulye Mıhlama
FASULYE MIHLAMA
1/2 kg. Taze Fasulye 1 tatlı kaşığı tuz 1 orta boy 1/4 çay kaşığı kara 3 çorba kaşığı sıvı yağ 5 Fasulyeleri yıkayıp kılçıklarını bıçakla kesip çıkartınız. Boyuna ve enine ortadan keserek dörde bölünüz. Düz ve geniş tabanlı tencereye 1 su bardağı su koyup, tuz atarak kaynatınız. İnce kıyılmış, , ve yağı koyup kapağını örtünüz. Hafif hararetli ısıda ler yumuşayınca ya ve suyunu çekinceye kadar pişiriniz. Yumurtaları üzerine kırınız. Tuz ve kara serpip aklar sertleşinceye kadar pişiriniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.