Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, karnıbahar, resimli

Bezelyeli Karnıbahar (Resimli)

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Karnıbahar (Resimli)



Bezelyeli Karnabahar

1 adet küçük karnabahar
1 kutu konserve
250 gr kuşbaşı et
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet büyük
1 çorba kaşığı salça
1,5 tatlı kaşığı tuz
1,5 su bardağı su

Karnabahar parçalara ayrılır Kaynayan tuzlu suda yarım haşlanır Tencereye yağ ve ince doğranmış konur, pembeleştirilir Üzerine et atılır, suyunu bırakıp çekene kadar pişirilir Salça ve tuz katılır Suyu süzülmüş ve karnabahar eklenir Su konur Kapaklı olarak 25 dakika pişirilir



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.