ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Bezelyeli Karnıbahar (Resimli) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=710830)

Prof. Dr. Sinsi 09-05-2012 02:25 AM

Bezelyeli Karnıbahar (Resimli)
 
Bezelyeli Karnabahar

1 adet küçük karnabahar
1 kutu konserve
250 gr kuşbaşı et
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet büyük
1 çorba kaşığı salça
1,5 tatlı kaşığı tuz
1,5 su bardağı su

Karnabahar parçalara ayrılır. Kaynayan tuzlu suda yarım haşlanır. Tencereye yağ ve ince doğranmış konur, pembeleştirilir. Üzerine et atılır, suyunu bırakıp çekene kadar pişirilir. Salça ve tuz katılır. Suyu süzülmüş ve karnabahar eklenir. Su konur. Kapaklı olarak 25 dakika pişirilir.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.