![]() |
Çökelekli Kabak Lokması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çökelekli Kabak LokmasıÇökelekli Kabak Lokması Malzemeler; - 2 adet kabak - 4-5 yemek kasigi kadar cokelek - 1 yemek kasigi kiyilmis maydanoz - 1/2 tatli kasigi kuru nane - 1/4 tatli kasigi pulbiber - 1 yemek kasigi kadar zeytinyagi - 1 avuc kadar teresi - kizartmak icin ayrica 2-3 yemek kasigi kadarsıvı yag Yapilisi; - Kabaklari iyice yikayin ve kabuklarini soymadan uzunlamasina, ince dilimleyin ![]() ![]() ![]() - Cokelek, zeytinyagi, maydanoz ve baharatlari karistirin ![]() ![]() - Yikanmis ve kurumus su teresi yataginda servis yapin ![]() ![]() -Arzu ederseniz servis yaparken uzerine zeytinyagi gezdirebilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|