Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sauce, soubise

Soubise Sauce

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soubise Sauce



Soubise Sauce

Servis 4 kişilik

İçindekiler
  • 500g beyaz soğan ince dilimlenmiş
  • 50g yağ
  • Bir miktar bechamel sauce
  • 250ml krema
  • Tuz
Hazırlanışı

Soğanları kaynar suda 5dk kadar haşla suyunu süz ve soğumaya bırak Bir tencerede yağı erit soğanları içerisine kat bir tutam tuz serp ve bir iki yemek kaşığı kadar ılık su ilave et Tencerenin kapağını kapa düşük ısıda yaklaşık 1 saat kadar yumuşayana kadar pişir kahverengine dönmesine izin verme Soğanlı püre karışımını bechamel saucenun içerisine karıştır Kremayı içerisine kat orta derece ısıda karıştırarak pişir Kullanıldığı Yerler Kaynar suyun içerisine kırılarak pişirilen yumurtalarda ve haşlanmış sebzelerde kullanılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.