2 adet büyük kemiksiz tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış)
1 su bardağından az yoğurt
1er silme tatlı kaşığı tarçın, kimyon, karabiber ve tuz
1 tatlı kaşığı kadar rendelenmiş taze zencefil (arzuya göre)
2 diş sarımsak (rendelenmiş veya ince kıyılmış)
3-4 adet domates ve sivri veya çarliston biberi
pişirmek için çöp şişler
Yapılışı:[*]Orta boy bir kapta yoğurtla baharatları, sarımsağı karıştırıp kuşbaşı tavukları ilave edin İyice karıştırıp 8 saat veya akşamdan ertesi güne buzdolabında marine olması için bekletin[*]Domatesleri ve biberleri şişe takılabilecek kadar, irice doğrayın [*]Şişlere tavukları, aralarına domates ve biberler koyarak geçirin[*]Fırın tepsisine dizip fırının ızgara bölümünde ara sıra çevirerek kurutmadan pişirin Sıcak olarak pilavla birlikte servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.