Şaraplı Tavuk (Pollo Al Jerez) Tarifi |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şaraplı Tavuk (Pollo Al Jerez) TarifiMalzemeler
Şaraplı Tavuk (Pollo al jerez) Yapılışı FİLETO tavuğu küp şeklinde doğrayın Una bulayıp, kızgın yağda kızartın Üzerine karabiber ve kekikserpin Başka bir tavayı ocağa alarak, tavuğu kızarttığınız yağdan 3 çorba kaşığı aktarın Tava ateşteykenşarap ve Brendy'i ekleyin 2 dakika kaynatın Suda tavuk bulyonu eritin Sarmısağı ezerek tavuk bulyonlu suya karıştırın Bu karışımı tavaya ilave edin İyice karıştırıp tavukları ekleyin 8 dakika kısık ateşte pişirin Ocaktan alarak doğranmış zeytinle servis yapın |
|