Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kremalı, piliç

Kremalı Piliç

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Piliç




Kremalı Piliç,

800 gr parçalanmış piliç, 1 çorba kaşığı tepeleme tereyağı, soyulmuş küçük bir , yarım tatlı kaşığı tuz, biraz karabiber, 1 silme tatlı kaşığı un, 250 gr taze , 3 yumurtanın sarısı, 2 su bardağı suyu

Tereyağını bir tencerede eritin, ı ve piliç parçalarını koyarak 3 er dakika altını ve üztünü kızartın Un tuz ve karabiberi katıp karıştırın Tavuk suyunu koyup yarım saat pişirin, ile sarılarını küçük bir kapta karıştırın, pilicin suyunu, karıştırarak bu karışıma katın, sonra hepsini birden piliç tenceresine dökün, kaynatmadan sofraya getirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.