Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
beşamel, mantar, soslu, tarifi, tavuk

Beşamel Soslu Tavuk Ve Mantar Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamel Soslu Tavuk Ve Mantar Tarifi





Malzemeler
  • 2 adet tavuk göğsü, 1 paker mantar, 2 kaşık un, 2 kaşık tereyağı, göz kararı süt, 1 çorba kaşığı karabiber, tuz, kaşar peyniri

Beşamel soslu tavuk ve mantar Yapılışı

tavuğu küp veya uzun şerit doğruyoruz, tencerede 1 kaşık tereyağı ve temizlenip dörde ayrılmış mantarlarla ve karabiber ve tuzla birlikte soteliyoruzfırın tepsisise döküyoruz ve üzerine beşamel sos hazırlıyoruz onun da üzerine rende kaşar ekip 150 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişiriyoruz


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.