ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Beşamel Soslu Tavuk Ve Mantar Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=710102)

Prof. Dr. Sinsi 09-05-2012 02:37 AM

Beşamel Soslu Tavuk Ve Mantar Tarifi
 


Malzemeler
  • 2 adet tavuk göğsü, 1 paker mantar, 2 kaşık un, 2 kaşık tereyağı, göz kararı süt, 1 çorba kaşığı karabiber, tuz, kaşar peyniri

Beşamel soslu tavuk ve mantar Yapılışı

tavuğu küp veya uzun şerit doğruyoruz, tencerede 1 kaşık tereyağı ve temizlenip dörde ayrılmış mantarlarla ve karabiber ve tuzla birlikte soteliyoruz.fırın tepsisise döküyoruz ve üzerine beşamel sos hazırlıyoruz. onun da üzerine rende kaşar ekip 150 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişiriyoruz.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.