Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fırında, kuşbaşı, tavuk

Fırında Kuşbaşı Tavuk

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Kuşbaşı Tavuk



FIRINDA KUŞBAŞI TAVUK

MALZEMESİ:
2 göğsü,
250 gr ,
2 ,
100 gr kaşar,
yağ,
toz kırmızı,
kara,
tuz,
alüminyum folyo

Kızgın yağda, kuşbaşı doğranmış etleri pembeleştirin Kırmızı ve doğranmış ları ilave edip, suyunu çektirin Küp kup doğranmış le, kara ve tuzu da ekleyip tekrar suyunu çektirin Tavuğu folyoya alıp üzerine rendelenmiş kaşar serpin ve bohça gibi kapatın Folyoya bir iki ufak delik açın Orta sıcaklıktaki fırında kaşar eriyene kadar pişirin Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.